Home Despre noi Star Gallery Showroom Events Cautam DISTRIBUITORI Contact


Promotii Cum cumpar Termeni si conditii Distributie Comanda
 
Ceasuri Bijuterii Ochelari

 CEASURI
 BIJUTERII
 OCHELARI DE SOARE

Despre noi

<
    Axcent of Scandinavia a fost înfiintata la sfarsitul anilor '90, din cauza lipsei de produse autohtone. Se cauta un design nordic, calitate superioara si un pret accesibil. Avand la baza motto-ul: "Cand arta devine un ceas, fara a costa o avere", brandul a devenit rapid un fenomen la moda. Cu sediul in Stockholm, colectiile sunt create de catre designeri scandinavi.

    In prezent Axcent of Scandinavia continua sa lucreze cu cei mai buni dintre acestia.
In dezvoltarea modelelor companiei sunt implicati creatori din diverse domenii: bijutieri, creatori de moda, designeri industriali si de interior. Brandul este recunoscut datorita unicitatii sale si produselor inovatoare. Cunoscuti ca deschizatori de drumuri, designerii scandinavi au fost premiati cu diverse diplome internationale de-a lungul timpului, nefiind de mirare ca Axcent of Scandinavia's Flexible Pace alaturi de Dot, creat de catre Moa Paradis, sunt expuse la Muzeul de Arta Moderna din San Francisco.

    Ultima colectie prezentata de catre Axcent of Scandinavia cuprinde cele mai recente tendinte din domeniul ceasurilor, fiind acordata o atentie deosebita fiecãrui detaliu, precum carcasa, cadranul, coroana si materialul din care sunt produse.

    In cadrul acestei colectii se intalnesc mai multe modele, fiind o combinatie de moda si design scandinavian la un pret foarte bun, produsele nefiind percepute doar ca ceasuri ci si ca un accesoriu la moda. Ideea principala este aceea de a combina ceasurile cu tinuta, cu pantofii si geanta pe care le purtati sau, pur si simplu, cu starea de spirit pe care o aveti, ceasurile neavand doar designul dorit pentru fiecare ocazie ci si pentru fiecare stare de spirit si emotie simtita, netinand cont de varsta si sex.


<

 


Home | Despre noi | Star Gallery | Showroom | Events | Cautam distribuitori | Contact
TopBIZ.ro - afaceri de top!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2008 Axcent. Toate drepturile rezervate.